Jelenlegi hely

Nyilatkozat

Nyilatkozat az üzemeltetőről, a szerzői jogokról és a honlap tartalmáról.

I. Üzemeltető

A reformatusbaktaloranthaza.hu weboldalakat (a továbbiakban: honlap) a Baktalórántházai Református Egyházközség (4561 Baktalórántháza, Jókai u. 5.) (a továbbiakban: Üzemeltető) üzemelteti, valamint az Üzemeltető által megbízott személy szerkeszti, frissíti és moderálja.

II. Szerzői jog

A honlapot a szerzői jog védi. (Copyright © Baktalórántházai Református Egyházközség) A honlap tartalmának, képeinek másodközlése és felhasználása kizárólag csak az Üzemeltető írásos engedélyével és a forrás megjelölésével lehetséges! Minden jog fenntartva!

III. A honlap tartalma

A reformatusbaktaloranthaza.hu oldalain szerepelhet olyan utalás, hivatkozás más szolgáltatók által üzemeltetett oldalakra, ahol az Üzemeltetőnek semmilyen befolyása nincs a személyes adatok kezelésével kapcsolatos gyakorlatra. Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy ha ilyen hivatkozásokra kattintanak, más szolgáltatók oldalaira kerülnek át. Ezen oldalak az Üzemeltetőnek nem állnak felügyelete alatt, ezért ezen oldalak adatközléséért, valamint személyiségi jogokkal kapcsolatos eljárásáért az Üzemeltető semmiféle felelősséget nem vállal.

IV. Zárás

A reformatusbaktaloranthaza.hu szolgáltatásainak igénybevétele az adatkezeléshez és az adatok tárolásához történő hozzájárulásnak minősül. Amennyiben a fentiekkel kapcsolatban bármilyen észrevétele van, forduljon bizalommal a webmesterhez!

Jó böngészést kívánunk!

  2015. december 14. – hétfő – 02:12